+32 473 39 44 66 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Opslagcontainer

Bij HC Containers kunt u op betrouwbare wijze terecht voor een opslagcontainer. Hier vindt u uiteenlopende containers in verschillende afmetingen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied waardoor ze u kunnen voorzien van een perfecte service en advies. Wij denken met u mee over de situatie waarin u de container nodig heeft. De containers zijn zowel geschikt voor tijdelijke als voor permanente opslag. Op deze manier hebben wij altijd een passende oplossing. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

 

10ft,8ft,6ft opslagcontainer.

Ideaal voor opslag op een werf, bij verbouwingen, als tuinhuis e.d.


Afmetingen en massa's:
10ft:
Buitenmaten: 2m99 lang, 2m43 breed en 2m59 hoog.
Binnenmaten: 2m83 lang, 2m34 breed en 2m37 hoog.
Gewicht: 825kg

8ft:
Buitenmaten: 2m43 lang, 2m20 breed en 2m26 hoog.
Binnenmaten: 2m27 lang, 2m10 breed en 2m05 hoog.
Gewicht: 630kg

6ft:
Buitenmaten: 1m98 lang, 1m95 breed en 1m91 hoog.
Binnenmaten: 1m80 lang, 1m86 breed en 1m73 hoog.
Gewicht: 450kg

Deze containers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het leveren en plaatsen gebeurt met onze eigen transportdienst.

We verwelkomen u graag op onze vestiging waar u ons aanbod containers in alle rust kunt komen bekijken. Op deze wijze kunt u altijd een weloverwogen keuze maken voor onze producten en onze dienstverlening. Wanneer u vragen heeft kunt u ook het contactformulier invullen of bellen naar +32 (0)473 39 44 66.

Opslagcontainer gebruiken: geen bouwvergunning vereist

Onze opslagcontainer is gemakkelijk te verplaatsen waardoor u niet met moeilijkheden te maken krijgt wanneer een situatie verandert. Particulieren, bedrijven en organisaties zijn stuk voor stuk geholpen met onze containers. De containers zijn uitermate geschikt voor opslag van bijvoorbeeld tuin- of sportmaterialen. Een belangrijk voordeel is dat u geen bouwvergunning nodig heeft voor de aanschaf van de container.

Meer informatie over onze producten en onze service: neem contact op Wij kunnen u op persoonlijke wijze meer vertellen over de mogelijkheden van een opslagcontainer of een bureelcontainer. Op deze website kunt u alvast lezen wat onze diensten precies inhouden. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers. Vul het contactformulier in of bel hiervoor tijdens kantooruren naar nummer +32 (0)473 39 44 66.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.