+32 473 39 44 66 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Container afmetingen

Afmetingen container

De afmetingen van een container vormen een belangrijk aspect om op te letten wanneer u een container wilt huren of kopen. Bij HC Containers in Bree vindt u diverse containers in diverse afmetingen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en transportvan diverse soorten containers in verschillende afmetingen. Containers zijn de perfecte opslagplaats voor het makkelijk en veilig opbergen van de meest uiteenlopende goederen op locatie. Afhankelijk van de hoeveelheid op te bergen goederen, hebben wij containers in verschillende groottes.

Diverse afmetingen container verkrijgbaar

Wanneer u goederen heeft die u tijdelijk wilt opslaan in een container, kunt u bij ons kiezen uit een enorm aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte containers. Onze containers zijn allemaal zeer makkelijk te plaatsen op de locatie van uw keuze en indien nodig ook weer net zo makkelijk te verplaatsen naar een andere locatie. De afmetingen van een container waar u bij ons uit kunt kiezen zijn:

  • 6 ft;
  • 8 ft;
  • 10 ft;
  • 20 ft;
  • 40 ft;
  • 45 ft.

10 ft / 10 voet container

Uw 10ft container koopt of huurt u bij HC Containers in Bree. Een 10ft container is vanwege zijn compacte bouw ideaal voor in de bouw- of transportsector. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte containers en naast het kopen van een dergelijke container kunt u er ook voor kiezen om deze te huren. Wij kunnen u bij het maken van een keuze uiteraard van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste aankoop voor uw persoonlijke situatie.

Verzekerd van een 10ft container van kwaliteit

Onze 10ft container is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Bovendien zijn onze containers ook nog eens zeer scherp geprijsd. Dit kleinere formaat is erg makkelijk te plaatsen en verplaatsen. Ideaal voor tijdelijke projecten of wanneer u plots te maken krijgt met een veranderende situatie. Wij voorzien u hierover graag van advies. Op onze website kunt u vast een deel van ons aanbod bekijken.

20 ft / 20 voet container

Een 20 voet container vindt u bij HC Containers in Bree. Een 20 voet container is een makkelijke en veilige opslagplaats voor diverse soorten goederen. Indien u veel spullen wilt opslaan tijdens een verbouwing of verhuizing, kan een container uitkomst bieden. Duur hoeft dit zeker niet te zijn. Bij ons is het namelijk ook mogelijk om een container tijdelijk te huren of een tweedehands container aan te schaffen. Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn en onze ervaren medewerkers zullen u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn door u te voorzien van uitstekend advies..

Een 20 voet container als opslagplaats op locatie

De containers zijn geschikt voor allerlei typen goederen. Afhankelijk van uw wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Wind- en waterdichte containers;
  • Puincontainers;
  • Geïsoleerde containers.

De keuze is enorm maar voorop staat dat uw goederen veilig worden opgeslagen zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Daarnaast zijn onze containers altijd scherp geprijsd. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Bekijk op de website alvast een deel van ons assortiment.

40 ft / 40 voet container

HC Containers in Bree is het adres voor uw 40 voet container. Onze containers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, dus of u nu op zoek bent naar opslag voor kleine of grote goederen, u bent bij ons in ieder geval aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in ons vakgebied en onze enthousiaste medewerkers kunnen u daarom goed helpen door het geven van passend advies.

Een 40 voet container voor opslag van grote goederen

Wat u ook wilt vervoeren of opslagen, in onze grote 40 voet container kunt u het altijd kwijt. Of het nu kleine goederen zijn in enorme hoeveelheden of goederen van enorme afmetingen. Het is bij ons zowel mogelijk om een dergelijke container te kopen, maar u kunt er ook voor kiezen om er een te huren. In veel gevallen is dit een goedkopere optie. Naast een 40 voet container kunt u bij ons ook terecht voor containers in andere afmetingen. Uiteraard allemaal van de hoogste kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Kijk voor alle mogelijkheden eens op onze website of vraag ons naar advies op maat.

Kies voor onze containers

Met een container van HC Containers uit Bree bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit, of u nu voor nieuw of tweedehands gaat. Voor meer details over onze containers of ons transport, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer +32 (0)473 39 44 66. Met onze deskundige hulp maakt u zeker een goede keuze!

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.