+32 473 39 44 66 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Combi container

Een combi container vindt u veilig en vertrouwd bij Toon Hendrix uit Bree. Wij kunnen u helpen aan containers waarin u goederen kunt opslaan en waarin u tevens werknemers kunt laten verblijven tijdens bijvoorbeeld een lunchpauze. De containers zijn op deze manier bijzonder functioneel en bieden verschillende voordelen. Dankzij de specifieke ervaring in ons vakgebied kunnen we u voorzien van een advies waarmee u werkelijk geholpen bent.


Combicontainer nieuw - te koop/te huur


Afmetingen: 6m x 2m40 x 2m60


Waarvan 3m opslagruimte en 3m bureelruimte die geïsoleerd is en voorzien van verwarming en verlichting.

De opslagruimte kan ook voorzien worden van een doorsteek voor ev. ladders en buizen.

Leverbaar uit voorraad met onze eigen transportdienst.

Indien u nog vragen heeft, horen we het graag.

Combi container aanschaffen die het best aansluit bij uw wensen: win advies in

Wanneer u overweegt een combi container aan te schaffen kunnen wij u vertellen welke container het beste past in de situatie waarin u de container wilt gaan gebruiken. De containers zijn uitgerust met moderne voorzieningen zodat het u of anderen tijdens het verblijf in deze container nergens aan ontbreekt.

Meer informatie en contact

Een combi container is gemakkelijk te verplaatsen waardoor nieuwe omstandigheden perfect op de mogelijkheden van de container zijn af te stemmen. Wij hebben voor u op deze website uiteengezet hoe we u precies van dienst kunnen zijn. Heeft u nog vragen? Deze beantwoorden wij uiteraard graag. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 0475 20 01 54.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.