+32 473 39 44 66 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Bureelcontainer te huur

Wilt u een bureelcontainer huren of kopen? Aarzel niet langer en neem contact op met HC Containers. Ons familiebedrijf is gelegen in Bree, op het industrieterrein Kanaal Noord, en is een ware specialist als het om containerverkoop en -verhuur gaat. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Heeft u een bureelcontainer nodig, of juist een opslag-, zee-, of werfcontainer? Wij zijn uw partner!

 

Deze zijn voorzien van verwarming en verlichting, tafels en stoelen, eventueel koelkast e.d.

De vensters zijn voorzien van luikjes of tralies.

De bureelcontainers zijn stapelbaar en kunnen voorzien worden van een trap.

 

Het leveren en plaatsen wordt gedaan door onze eigen transportdienst.

Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

 

Afmetingen:

  • 3m lang x 2m40 breed en 2m60 hoog
  • 5m lang x 2m40 breed en 2m60 hoog
  • 6m lang x 3m00 breed en 2m60 hoog
  • 8m lang x 3m00 breed en 2m60 hoog

Bureelcontainer huren of kopen: wij maken deze voor u gereed

Besluit u bij HC Containers een bureelcontainer te huren of te kopen? Dan kunt u niet alleen op een container van hoge kwaliteit rekenen, maar ook op een klantvriendelijke service. Wij voorzien uw bureelcontainer namelijk van de vereiste voorzieningen en normen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Verwarming;
  • Verlichting;
  • Meubels;
  • Rolluiken;

Indien gewenst kunnen wij ook voor extra opslagruimte zorgen. Onze bureelcontainers zijn zeer geschikt voor bedrijven. Zo kunnen bijvoorbeeld bouwbedrijven, die hun medewerkers een degelijk onderdak willen bieden op een bouwwerf, dit tijdelijk huren. Ook particulieren kunnen bij HC Containers een bureelcontainer huren voor praktische opslag of als tijdelijke woonst bij verbouwingen.

Onze transportdiensten

Wanneer u bij HC Containers een bureelcontainer gaat huren of kopen, dan kunt u erop rekenen dat deze met onze eigen transportdienst wordt geleverd. Wij beschikken over de juiste transportmiddelen en vergunningen om uw container op de gewenste plaats te brengen. Heeft u echter een transportbedrijf nodig dat uw eigen producten vervoert? Ook dan zijn wij u van dienst. Wij verzorgen namelijk ook graag het transport van derden. Heeft u vragen over onze bureelcontainers of over onze dienstverlening ten aanzien van transport? Contacteer ons dan gerust eens via het contactformulier of door te bellen naar +32 (0)473 39 44 66.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.