+32 473 39 44 66 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Betonplaten

Voor nieuwe betonplaten moet u bij HC Containers zijn. Wij verkopen platen van hoogwaardige kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De toepassingen van betonplaten zijn zeer divers, u kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor het verharden van terreinen die moeilijk begaanbaar zijn. Onze enthousiaste vakmensen voorzien u graag van advies op maat en denken met uw situatie mee.

Voor uw betonplaten moet u bij ons zijn

Onze betonplaten hebben een afmeting van 200cm bij 200cm met een dikte van 14cm. Ze hebben een matig stroef oppervlak, zijn uitgevoerd zonder metalen hoekrand, verstevigd met bewapening en zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Onze sterke platen zijn bestemd voor het verharden van diverse soorten terreinen:

  • Evenemententerreinen;
  • Bedrijfsterreinen;
  • Opslagterreinen;
  • Parkeerplaatsen;
  • Kavelpaden.

Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden, ook ten aanzien van transport!

Neem bij vragen over betonplaten contact met ons op

Wilt u meer weten over onze betonplaten? U kunt onze betonplaten alvast online bekijken, evenals onze containers als bureelcontainers. Neemt u vooral contact op met de medewerkers van HC Containers voor vrijblijvend advies op maat. Schroom niet om te informeren naar de beste oplossing voor uw terrein. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via telefoonnummer +32 (0)473 39 44 66 of beantwoorden graag uw vraag via het contactformulier.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.